En ny och sjukt fin bekantskap, Anders Ramsey (vegansk haute cuisine kock deluxe, bland annat ansvarig för den veganska Nobelmenyn), satte upp en pop up restaurang som enbart serverade veganska pizzor enbart för en kväll på ölbaren Omnipollos Hatt vid Götgatsbacken
Den 8 februari fick jag äran att ta över den då relativt nyöppnade Restaurang Växthuset för en kväll, inbjuden av konceptutvecklaren Anders Ramsey och köksmästare Emil Dahlberg – bägge två sjukt skickliga vegokockar och otroligt inspirerande killar
Gordon RamseyTips. Tid ca 10 min / 2-4 pers. Ingredienser. 200 gram majonnäs 2-3 msk ketchupCayennepepparTabascoWorcestershire sauceBrandyBlanda majonnäsen och ketchupen i en skålSmaka av med resten av ingrediensernaKom ihåg att det alltid är bättre att börja med lite i taget och sedan öka på
Gillar man den Elake kocken så är denna bok ett måste och en perfekt present. Utgångspunken för Ramsey är bra råvaror, gärna ekologiska, med ordentlig smaksättning och kryddning