Knapriga kanter och god smak, vad mer kan man begära. nämligen pizzadeg gjord på söt potatis (batat). ju mer sötpotatis jag lägger i min pizzadeg, desto mindre mjöl och andra snabba kolhydrater i min pizza
Fyllningen blev hur saftig och god som helst, botten och kanter härligt knapriga. Skär till en fyrkant av pizzadegen som täcker pannan och en bit utanför
Jag gillar när de är lite knapriga, så jag kör dem lite längre. 500 g pizzadeg (från pizzeria eller färdig från mataffär). 500 g pizzadeg (från pizzeria eller färdig från mataffär)
Fyllningen blev hur saftig och god som helst, botten och kanter härligt knapriga. Skär till en fyrkant av pizzadegen som täcker pannan och en bit utanför
Jag funderar på att till nästa gång ställa in brödet med olivoljan i en stund i ugnen, så att ytan får dra ihop sig och bli lite knaprig, innan fyllningen läggs på
Ta ditt favoritrecept på pizzadeg, jag gjorde en halv sats av denna. Pizzadeg, se ovan. Grädda ca 15 minuter eller tills fetaosten börjat få färg och kansterna ser knapriga ut
Den värms upp med ugnen och ger bakverk en knaprig undersida, utan minsta besvär. Efter att ha gjort ett gediget researcharbete lyckades jag till sist knäcka koden för både pizzadeg, prima kebabkött och äkta kebabsås
Om vi antar att du redan vevat ihop och låtit pizzadegen jäsa, blandat ihop tomatsås och står startklar med pålägget är det faktiskt inte så mycket att orda om
Gör pizzadeg efter exempelvis detta recept. Grädda ca 10-15 minuter tills pizzan är knaprig och får lite färg 250 grader. ca 10-15 minuter tills pizzan är knaprig och får lite färg