Rosta solrosfröna. torkad rosmarin och flingsalt. Under senaste Stockholmsbesöket blev vi bjudna ett riktigt gott knäckebröd och enligt bagaren var de även busenkla att göra
Strö ev över lite flingsalt. För en stund sedan bakade jag knäckebröd, eller fröbröd. bredd ut smeten tunt på en ugnsplåt utan att ha något i botten sen strör du flingsalt över
Flingsalt både i smeten men även på den utkavalde smeten. Flingsalt tar ni en nypa eller två av, men jag gillar lite saltare knäcke, så ta en eller två två till och strö det PÅ knäcket innan ni gräddar det, för jag missade det…
Strö över flingsalt. I går kom mamma förbi och käkade och hade det här goda knäckebrödet med sig. 1/2 dl linfrön. 1/2 dl sesamfrön. 1/2 dl linfrön. 1/2 dl sesamfrön
flingsalt. Värm ugnen till 150 grader och grädda knäckebrödet mitt i ugnen i 10 minuter. Blanda alla ingredienser och låt stå och svälla minst 15 minuter, gärna över natten om du vill kavla ut på morgonen (använd då ytterligare 1 dl vatten)