Blanda dom torra ingredienserna i en bunke tillsätt vatten o olja sen. Strö ev över lite flingsalt. För en stund sedan bakade jag knäckebröd, eller fröbröd
Här kommer recepten på de två olika fröknäckebröden. Tillsätt olja och vatten. flingsalt. Stäng av ugnen och låt plåten stå kvar tills ugnen svalnat eller över natten så knäckebrödet torkar
Blanda ner oljan och det kokande vattnet. Rör ihop alla torra ingredienser, utom flingsaltet. Lägg över bakplåtspapperet med knäckebrödet på ett galler och låt svalna
Häll över oljan och det kokta vattnet. Fukta händerna med vatten så går det lättare. Strö eventuellt lite extra flingsalt och kryddor ovanpå den utbaxade degen
Här nedanför kan du läsa lite intressant fakta om de olika fröna jag använde mig av i knäckebrödet. Mina innehåller linfrön, sesamfrön, solrosfrön, pumpakärnor utblandat med potatismjöl och maizena, därför räknas de även som helt glutenfria
Nu skall jag bjuda er på ett otroligt gott knäckebröd som M bjöd på. lite flingsalt. lite flingsalt. 0,5 dl linfrö. 0,5 dl sesamfrö. 0,75 dl solrosfrö. blanda i 3 dl kokandevatten och 0,5 dl olja. 0,5 dl linfrö. 0,5 dl sesamfrö. 0,75 dl solrosfrö. 3 dl kokandevatten. 0,5 dl olja