Blanda ihop alla frön, majsmjölet och olivoljan till en smet i en bunke. ½ dl linfrön. Jag gjorde dessa knäckebröd här hemma för ett tag sedan och dom blev storfavoriter direkt
I helgen åt jag ett supergott knäckebröd när jag och mina väninnor var på restaurang i Jönköping. Detta måste jag bara baka tänkte jag och av en händelse hade min ena väninna ett recept på liknande knäckebröd
½ dl linfrö. ½ dl linfrö. Knäckebröd 150 grader i mitten på ugnen i ca 30 min. 2 dl majsmjöl. 1 dl sesamfrö. Knäckebröd 150 grader i mitten på ugnen i ca 30 min De är olika från ugn till ugn men det lär ni er direkt. 2 dl majsmjöl. 1 dl sesamfrö
½ dl sesamfrön. ½ dl linfrön. Och detta knäckebröd, det är baske mig lika gott som godis. Blanda bara ihop 2 dl majsmjöl, ½ dl linfrön, ½ dl sesamfrön, 0,75 dl solrosfrön, 0,25 dl pumpakärnor. 2 dl majsmjöl
Tänk på att inte ta mer linfrö än vad som står på receptet, då de i för stor mängd kan bli farligt. 2 dl majsmjöl. 1 dl sesamfrön. 1/2 dl linfrön. Häll i 2 dl majsmjöl i en bunke. Häll i 1 dl sesamfrön, även detta i samma bunke. Häll i 1/2 dl linfrön. Må gott 2 dl majsmjöl. 1 dl sesamfrön. 1/2 dl linfrön