Salt och vitpeppar smaksatte dem innan de vändes i mjöl och var klara för att stekas. 2-3 dl fiskfond (andra mått kan behövas om man använder fond på flaska eller tärning, men det gör du väl inte. 2-3 dl fiskfond (andra mått kan behövas om man använder fond på flaska eller tärning, men det gör du väl inte
Jag hade en påse med avlånga färdigtvättade delikatesspotatis som jag kokade tills de var klara. hacka lite lök som fräses upp med smör häll på vitt torrt vin koka ihop med grädde och god fiskfond
Koka potatisarna med skal till de är klara. 1 schalottenlök 1 dl vitt vin 2 msk koncentrerad fiskfond 0,5 dl vatten 1 dl vispgrädde 1 msk maizena 1 msk smör 1/2 citron salt
Jag tycker ändå vi är duktiga på att klara av både sysselsättning och få upp värme och kunna laga mat utomhus när det vill sig NATURLIGT men när man MÅSTE
Tillsätt det vita vinet och låt koka någon minut, häll därefter i vattnet, grädden och den koncentrerade fiskfonden, (eller en buljongtärning), lagerbladen ska också sjuda med
Låt detta puttra på tills grönsakerna och potatisen känns nästan klara. 3-4 dl fiskfond. Håll för ögonen om ni inte vill höra skryt, eller att sluta läsa kanske är mer effektivt
Då är de klara. buljong eller fiskfond. När jag fotar maten och sparar bilderna brukar jag namnge dem med rätten som bilden föreställer, för att sedan lättare kunna hitta bland dem
De ska inte bli helt klara nu men ska ha avgivit vätska som du använder till såsen. fiskfond (det går bra med sådan på flaska, måtta i enlighet med mängd vätska och smaka av
Låt det sjuda på medelstark värme och smaksätt med fiskfond, harissa eller sambal för styrka, lite sweet chilisås för att runda av det hela och lite koriander för att få upp fräschören
De är klara när de flyter upp till ytan. fiskfond - hårt reducerad. Tillsätt fiskfond och låt koka i ytterligare cirka 5 minuter, sila sedan av såsgrunden i en ny kastrull med liten bottenyta