Till midsommar bakade jag den här underbara tårtan, som var alldeles ljuvligt god. Fyllningen med vit choklad var fantastiskt - grädden var (nästan) överflödig för då kände man inte riktigt all vit choklad-smak
Har haft kalas för Elias idag som fyllt 8 år. Jösses, säger jag bara vad tiden går. Redan 8 år. Tårta ska det ju vara när man har kalas och idag komponerades denna goding
1. Baka två stora eller 4–5 mindre kladdkakor (se Susannes recept här). 2. Frosting. Väl smaksättning med choklad eller citron efter din personliga smak
Bästa anledningen att baka är ju när vännerna kommer över på fika så jag tog chansen och bakade både semlor och kladdkakstårta när vännerna skulle komma hit
Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret. Vispa ägg och socker tills det blir en fluffig smet. Blanda sedan ner alla torra ingredienser och smöret i äggblandningen