Idag stod kladdkaksmuffins på schemat. Egentligen kan du ju smaksätta dina muffins med precis vad som helst – Dumle, plopp, after-eight, geisha osv och de är minst lika goda helt naturella
De är kladdiga, smakar massor av choklad och har en lite seg kärna av härlig dumlekola. De här muffinsen har jag bjudit på flera gånger den senaste tiden – både hemma och i skolan och de har snabbt blivit en stor favorit
Här kommer receptet på de kladdigamuffinsen som jag bakade igår till dagens födelsedagsfika. När kakorna är färdiga, de skall vara kladdiga, låt svalna några minuter innan du häller på glasyren
Häromdagen slog mig då hur länge sedan det var jag bakade muffins. Jag fick ett sug efter muffinsbak och i lördags morse när lilla barnet väckte oss kl
Ta ut när de fortfarande är kladdiga. Gör kladdkaksmuffins. Strö över dem på muffinsen. 10 muffinsformar, stoppa i 1-3 center i varje muffin, grädda i ugnen 10-30 min (beroende på hur stora du gör
Härom veckan blev vi ju bjudna på sagolikt goda kladdkaksmuffins som var efter Icas recept och eftersom jag bara älskar kladdkaka så provade jag att göra en på smeten, istället för muffins
De blev jättegoda, lite kladdiga med lite tuggmotstånd, ja, en perfekt konsistens för muffins. I morse innan vi åkte till dagis bakade vi kladdkaksmuffins från A Piece of Cake