Vispa ägg och socker. Igår kväll bakade vi dessa supergoda chokladmuffins. Brorsdottern som verkar ha ett lika stort intresse för bakning som sin faster dekorerade sedan med frosting, hallon, vit choklad och lite strössel
Vispa ihop oljan, äggen och strösockret i en bunke. Dessa underbara, fullspäckade, kladdigachokladmuffins fick jag ögonen på vid ett besök på bloggen Min Lilla Kokvrå, som är en superfin och innehållsrik matblogg som jag regelbundet besöker (se här)
Vispa ägg och socker poröst (fluffigt). När du tagit ut muffinsarna ur ugnen ska du genast lägga en ruta vit blockchoklad på varje muffins, och låt de smälta där
Smält smöret, häll i olja och sirap och blanda medäggsmeten. Det tar på krafterna att äta god mat, hänga med familjen och vara uppe och skrota på nätterna, kan jag meddela
Vispa ägg och socker pösigt. Fördela smeten i formarna (ca 15st) Fyll dom inte mer än 3/4. Grädda mitt i ugnen ca 10 minuter. 100 gram margarin , eller smör. 2 st ägg. 1. 1 krm salt
Vispa ihop ägg, kokosolja och mjölk med en gaffel i en bunke. De ska fortfarande vara lite lösa i mitten, ställ kallt så de sätter sig och servera sedan med vaniljkvarg (naturell kvarg blandat med lite vaniljpulver) eller kvarg blandat med hallon