Rör sedan ihop det med äggsmeten. Vispa ägg, socker och sirap i tre minuter till en ljus, pösig smet. Blanda 1 dl mjöl, bakpulver, vaniljsocker, kakao och hackad choklad i en annan skål
Lagom kladdigt seg brownie med vita chokladbitar i, över detta en varm chokladsås. (Vill man ha kolasås så hoppar man bara över den mörka chokladen) Förutom begreppsförvirringen så är satsen chokladsås på tok för stor, halvera den och det räcker ändå gott och väl till alla browniesarna
Andra recept och varianter på brownies och chokladkakor hittar Ni här. Mest önskad är den dubbla kladdkakan med mjölkchoklad, men ibland sätter vi oss på tvären och provar något nytt recept
Extra gott tycker jag att det blir medchokladbitar i kakan (dubbelkolla att chokladen är vegansk). Jag tycker det är roligt att experimentera med olika slags bakverk, och vill att det ska finnas recept här inne för alla som vill äta utan gluten och tillsatt socker - oavsett om man vill äta lowcarb, bara använda frukt som sötning, inte tål nötter/mjölkprodukter/ägg etc
Brownies & mjuka kakor. I vanlig ordning blev ett par bananer alldeles fruktansvärt övermogna och när de för tredje gången ratats av familjens yngsta medlem fick de helt sonika åka ner i en banankaka
Häll smeten i den förberedda formen och toppa med resterande chokladbitar. En kladdig kaka med mycket chokladsmak och bitar av choklad i kan man bara bli glad av, eller hur
Brownie medchokladbitar, pekan & valnötter ♥. Rättare sagt bakades det hur mycket som helst med olika godfika, blev som vanligt ett STORT bufféfika innan vi slutade