Många tycker kanske de kan vara lite kladdigt och jobbigt att göra biskvier, jag var en av dem i början innan jag lärde mig hur man kunde undvika detta kladd och dessutom få runda och jämna biskvier
Topping. Blanda kakao, mjölk och socker i en liten kastrull. Topping. Smält blockchokladen över vattenbad (eller ev i micron) och bred ut över kakan när den svalnat något
Jag använder en glasskopa för att klicka smeten i formarna, då slipper man rinnande och kladdande. Jag har varit galet sugen på choklad senaste veckan och särskilt tänkt på att jag ville göra en death by chocolate-kaka
Nu kommer vi till kladdet. Botten fick svalna i kylen och sedan gjorde jag chokladtoppingen. papperstjärna FÖRSIKTIGT på chokladtoppingen och pudrade över min Steviastör-flour med en liten te-sil
Topping. Hittade på den här kakan ikväll eftersom jag ständigt är så sugen på choklad. Topping. Socker ska stå med två gånger i kakareceptet, läs beskrivningen så förstår ni
Kolla kakorna med en sticka, fastnar inget kladd på stickan så är de klara. Fäst bakplåtspapper i botten på två springformar, smöra formarna och damma dem med kakaopulver