1 msk kinesisk soja. 1 slanggurka. 1 msk kinesisk soja. Hej fredag, hej helg och hej på dej kära läsare. I dag serverar vi ytterligare ett köttigt recept här i det Mårtenssonska köket, till skillnad från förra veckan när det inte blev ett endaste ett
En msk ljus soja eller tsk kinesisk soja är gott i. 1 slanggurka. Sätt ugnen på 150 grader. Bind gärna upp köttet till en rund rulle med steksnöre så håller det formen bättre
½ slanggurka. ½ slanggurka. 1 tsk kinesisk soja. 1 tsk kinesisk soja. Jag älskar köttbullar, men jag är högst kräsen i hur de ska tillagas och hur de ska smaka
Gjorde även en egen inlagd slanggurka då jag tyckte det passade till serveringen. 2 pkt renskav1 tsk Arla smör-&rapsolja4 dl Kelda® matlagningsgrädde2 msk vetemjöl1 st köttbuljongtärning1 msk kinesisk soja2 msk vinbärsgelé eller saft. 1 msk kinesisk soja
1 msk kinesisk soja. 20 cm tärnad slanggurka. Marinad. Blanda samman ingredienserna till marinaden. Lägg köttet i marinaden och låt ligga i minst 30 minuter
Ca 5 cm slanggurka. 2 msk kinesisk soja. Vitlökssås. Häll crème fraiche eller Turkisk youghurt i en skål. Häll i hackad eller pressad vitlök och övriga ingredienser, smaka av med salt och lite svartpeppar