Här ska ni få något riktigt gott - nämligen denna underbara kinesiska rätt biff med bambuskott. Tillsätt sedan löken, bambuskott, köttbuljong, hoisinsås, ostronsås, vatten och kinesisk soja
Hetta upp olja i en låg vid gryta. 1 burk bambuskott à 400 g. 2 msk kinesisk soja. 400 g bogfläsk, magert, finstrimlat 2 st paprikor, i bitar 1 burk bambuskott à 400 g 1 burk ananas, skivad, 250 g 1 st rödlök, stor, i klyftor vetemjöl raps- eller majsolja till fritering Marinad. 2 msk kinesisk soja 2 msk olja 2 msk vinäger salt och svartpeppar
För någon vecka sedan hittade jag ett recept på en blogg där man hade gjort biff med bambuskott, ni vet en sådan där gryta man kan beställa när man äter kinamat
Faktum är att jag älskar det verkligen, och en av favoriterna är Biff med Bambuskott, gärna hemmagjord sådan, för jo, det är jättelätt att göra hemma och jag lovar att det smakar minst lika bra som på restaurang