Häll av kikärtorna och skölj med vatten. Byt till exempel ut det rökta paprikapulvret mot vitlökspulver, italiensk salladskrydda, chilipulver eller garam masala
Tänkte tipsa om mina favoriter nämligen kikärtor med vitlök och persilja, så gott och nyttigt. Ca 400-500g kokta kikärtor Några matskedar god olivolja Hackad färsk persilja Ca 1 klyfta riven vitlök Salt efter smak Gör så här. )Kram Ca 400-500g kokta kikärtor. Ca 1 klyfta riven vitlök
Tacokrydda, vitlök, svartpeppar. Jag är medveten om att det är en hel del inlägg om kikärtor här på bloggen nu förtiden men det är verkligen en favorit hos mig
Sprid ut kikärtorna på en ugnsplåt och ringla över olivoljan samt blanda runt vitlöken. Skölj kikärtorna i ett durkslag och låt dem rinna av ordentligt
Skala och finhacka vitlöken. Ha i alla resterande ingredienser utom saltet och svartpepparn (häll av konserverade kikärtor och skölj dem under rinnande kallt vatten innan de tillsätts)
2 brk kokta kikärtor, avhällda. 2 klyftor vitlök, hackade. Värm oljan i en stekpanna och svetta vitlöken tillsammans med rödlöken några minuter, tillsätt ärtorna och kryddorna och höj värmen, stek under omrörning ca 5 minuter. 2 brk kokta kikärtor. 2 klyftor vitlök, hackade