Orientaliska tunnbröd att fylla med kebab eller som tillbehör till t ex indisk mat. Förbered en tallrik med 2 bakhanddukar på som du ska täcka brödet med, en stekpanna och en stekspade
se Upplands egen matkasseGuldkantad afternoon tea med Amarula-brownies tips från Mafioso PR byråPå Grand i Uppsala och bakar cupcakesMitt bästa & enklaste recept med Amarula CreamGod och stor tallrik med kebab hittar du på Palmyra i Årsta/Stockholm 100 g Arla® Svenskt Smör, rumsvarmt
Spetten stoppades i nygräddade pitabröd tillsammans med solvarma grönsaker, generösa mängder bladpersilja och en citronklyfta och såldes som kebab – något helt annat än den processade variant vi kan köpa på snabbmatsrestaurangerna här i Sverige idag
Ha inte för hög värme – då blir det som kebab upptäckte jag. Blanda ner den nykokta pastan i färsen och servera direkt – antingen i en kastrull eller stor skål eller direkt på tallrikarna
På tallriken har vi hemmagjorda pommes (kör i ugn i ganska mycket olja eller fritera i stor kastrull/fritös), blandad sallad, falafel, och hälsans köks vegetariska kebab
Den hette Korean BBQ Bulgogi och man blandade ihop den med olja och vatten och marinerade sedan "köttet" däri, jag tog vegansk kebab från Hälsans kök, och stekte sedan
Jag beställde en kebabrulle och Joline en kycklingsallad, men herregud så mycket mat. Synd på storleken bara för jag gillar inte att lämna mat på tallriken
se Upplands egen matkasseGod turkisk husmanskost hittar ni på Amida Kolgrill i Stockholm SödermalmGod och stor tallrik med kebab hittar du på Palmyra i Årsta/StockholmRestaurang Basilico i Uppsala på svartbäcksgatanGod Jul önskar bloggen veckomagasinet alla sina läsare 1925 och min
och om det fanns kebab som alternativ. Tallrikar sattes fram och de åt upp nästan allt som var kvar. En halvtimme satt de och småpratade med varandra och diskade även sina tallrikar innan de
Av tre olika restauranger att välja mellan (kebab, asiatisk buffé och pasta), så valde vi slutligen pastastället Basilica – jag åt Penne al manzo funghi e gorgonzola, den pastarätt ni ser på bilden här ovan och den innehöll oxfilé, gullök, gorgonzola och bechemelsås