800 g strimlad kassler. 1 pkt fetaost. 800 g strimlad kassler. 1 pkt fetaost. God morgon gott folk. Vi är på resande fot och har hunnit se mäktiga Storforsen, Jokkmokk och nu Haparanda
Kassler, krossad ananas och chilisås. Fetaost, rödlök och soltorkadetomater. Ja, matpajer som är så galet gott och som dessutom kan förbereds god tid i förväg och serveras på buffé, bjudningar och mottagningar av alla de slag
skivad kassler. Strimla tomaterna och dela oliverna. Lägg på kycklingbitarna i en solformad båge och toppa med skivad rödlök, smulad fetaost och svarta oliver
Vi har använt soltorkadetomater och persilja istället för det i receptet och det blev toppen. Detta recept är inte vegetariskt men blir ju det om man utesluter kassler (såklart)
ex någon god inläggning, fetaost i olja på burk eller soltorkadetomater inlagda i olja. Halvera därefter småtomaterna och lägg de på sidan av kasslern samt droppa några droppar balsamico syrup på varje snittyta och strö över lite nymalen svartpeppar