Idag tänkte jag visa er en god maträtt med kassler som jag ofta gör. Kassler är ju så smidigt. (Bild på min favoritkassler hittar du HÄR >>) Jag brukar alltid ha en bit i kylen för det är så gott och går snabbt att tillaga
Vispa samman crème fraiche, fond och dijonsenap i en kastrull och koka upp. Stek kasslerskivorna i en stekpanna med matfett, ca 1 minut per sida. 6 st kassler. 1 dl lätt crème fraiche. 2 tsk dijonsenap
Blanda ihop majonnäs, cremefraiche och senap. Stek kassler och servera med coleslaw och broccoli. Ser det ut att bli torrt kan du öka lite på cremefraiche-mängden
Servera tillsammans med grillat kött, korv, kyckling eller kall rostbiff, skinka eller kassler. Den franska potatissalladen består istället av dijonsenap, vinäger, olja och kryddor, vilket passar utmärkt till grillat kött, kyckling eller kall rostbiff
kassler, korv eller skinka om man så vill. dijonsenap. Servera rårakorna nystekta med t ex kassler och gärna något grönt på toppen, eller låt detta bli veckans vegetariska