Kassler citron recept

Honungslackad kassler

Honungslackad kassler

Ta bort eventuellt nät runt kasslern. Servera dem till skivad kassler och ris. kassler i bit. saft av 1/2 citron + 1/2 apelsin
Kassler i ugn medans jag njuter av solen

Kassler i ugn medans jag njuter av solen

Saften av citron. ) När jag kommer hem sen från jobbet lyser solen ytterligare någon timme på vår altan, innan den försvinner ner bakom träden, igår var det därför perfekt att laga kassler i ugn, så jag hann sitta en stund och njuta av solen medans kasslern stod i ugnen
Kassler med champinjoner

Kassler med champinjoner

Smaka av med fond, peppar och citronsaft. Skiva kasslern och värm skivorna i såsen. 1 msk pressad citron. 200 g kassler
Kassler med ris och citronkräm

Kassler med ris och citronkräm

Servera kasslern med ris, sockerärtor, sallad och citronkräm. Kassler. Citronkräm. Skär kasslern i skivor. Riv det yttersta skalet av citronen
Kassler i ostsås med pastasallad

Kassler i ostsås med pastasallad

Skär avokadon i små fina bitar och häll lite citronsaft över så den håller färgen och lägg i en skål för sig
Kassler med champinjoner

Kassler med champinjoner

Smaka av med fond, peppar och citronsaft. Skiva eller strimla kasslern och värm den i såsen. 1 msk pressad citron. 200 g kassler
Bräckt kassler med apelsinsalsa

Bräckt kassler med apelsinsalsa

Blanda honung och citronsaft i en skål. Bräck kasslerskivorna hastigt cirka ½ minut på varje sida. ½ citron
Bräckt kassler med apelsinsalsa

Bräckt kassler med apelsinsalsa

Blanda honung och citronsaft i en skål. 1/2 citron, saften. 8–12 skivor (ca 450 g) kassler. Bräck kasslerskivorna hastigt cirka 1/2 minut på varje sida. 1/2 citron, saften. 8–12 skivor (ca 450 g) kassler
Kalaspaj med kassler

Kalaspaj med kassler

Tärna tomaterna och kasslern. Rör ner tomathack och kassler i stuvningen. 300 g kassler. 1 st citron. Finfördela matfettet i mjölet till en grynig massa
Färgglad matvetepytt med kycklingkorv och kassler

Färgglad matvetepytt med kycklingkorv och kassler

Jag gjorde en liten "man-tager-vad-haver"-pytt med matvete, olika färgglada grönsaker och frukter, svamp, kassler och korv och sedan blandade jag ner en dressing med mangovinäger, sweet chili-sås, pressad citron, lite röd currypasta och paprikapulver som satte helt rätt smak