Fördela den karamelliserade löken över pizzorna, lägg sedan på rödbetorna. Eftersom de färska tomaterna och basilikan ännu lyser med sin frånvaro, så prövade vi att göra pizza med något som faktiskt är i säsong nu, nämligen rödbetor
Vegetariskt är gott, här en hembakad pizza med rödbetor, mozzarella, karamelliserad lök och ruccola. Stryk på ett tunt lager med créme fraiche, toppa med rödbetorna, löken och mozzarella
Rulladerna serverade jag sedan med med ugnsrostade grönsaker i form av rödbetor, sötpotatis, morötter, blomkål och palsternacka, samt med smörstekta champinjoner och spenatblad därtill
*Nässelpizza med getost, rödbetor och karamelliserade valnötter (klicka på bilden för recept). Så underbar helg, nästa bättre än sommaren för man ser riktigt hur allt spricker fram, rabarbern, björken, svartvinbär
Min variant denna gång blev med getost, picklade rödbeta, slakade nässlor (sköljda med hett vatten) och karamelliserade valnötter, en super hit helt enkelt