Karamelliserad rödlök recept

Karamelliserad rödlök

Karamelliserad rödlök

Skala och skär löken i klyftor. Lägg i en stor plastpåse och dela klyftorna med fingrarna. Blanda socker och vinäger i en skål
Karamelliserad rödlök

Karamelliserad rödlök

Mer karamelliseradrödlök åt folket. Skala, halvera och skär rödlöken i tunna skivor. 2 rödlökar. 2 rödlökar 1/2 msk smör
Karamelliserad rödlök

Karamelliserad rödlök

Skala och skär löken i klyftor. Lägg i en stor plastpåse och dela klyftorna med fingrarna. Blanda socker och vinäger i en skål
Högrevsburgare med karamelliserad rödlök och tryffelmajonnäs

Högrevsburgare med karamelliserad rödlök och tryffelmajonnäs

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Burgare 450 gram högrevsfärs 4 krm salt 4 krm svartpeppar Karamelliseradrödlök 4 st röd lök 2 msk Mat & Bak smör 1 krm salt 1 tsk strösocker 0,5 dl vatten Tryffelmajonnäs 2 st ägg 2 tsk dijonsenap 2 tsk vitvinsvinäger 1,5 dl rapsolja 2 krm salt 0,5 tsk tryffelolja Tillbehör 4 st hamburgerbröd 0,5 st krispsallad 2 st kvisttomat(er) Köp receptet
Fläskkotlett med mandelpotatispuré och karamelliserad rödlök

Fläskkotlett med mandelpotatispuré och karamelliserad rödlök

Servera nystekta fläskkotletter med potatispuré och karamelliseradrödlök. 2 rödlök. 2 rödlök 0,5 dl strösocker 0,5 dl balsamvinäger 1 kg mandelpotatis 125 g långlagrad prästost 1,5 dl grädde 50 g smör 4 fläskkotlett med ben 0,5 kruka färsk timjan 2 vitlöksklyftor 0,5 kruka bladpersilja 1 tsk chiliflakes 2 msk olivolja salt peppar