Smält sockret till karamellen på medelvärme på spisen tills det fått fin färg. Detta året gjorde vi en efterrätt som Hernan alltid ber sin mamma göra när vi är i Argentina nämligen Budin de Pan, brödpudding skulle man kunna översätta det med
Lägg serveringsassietten ovanpå formen och vänd upp och ner, häll karamellsåsen över. Lossa med en kniv runt kanten på formen om puddingen inte lossnar
Men till skillnad från cremé brulée som är mindre fast och serveras direkt ur formen under ett knäckigt karamelltäcke, så är cremé carmel mer fast och serveras uppstjälpt som en pudding med karamellsås
Ställ dem nära grillelementet tills sockret har bildat ett tunt täcke av karamell. Samma sak gäller här som med crème brulee om smeten går för kort tid i ugnen så blir puddingen lös och går sönder
På första kundkvällen bakade jag en Sticky toffee pudding, absolut inget fel på den inte. Vad som gjorde den lite extra bra var den hemmagjorda salta karamellsåsen
Tag grytan från spisen och rör i smör och karamellkrosset. Bilden föreställer Chiapudding. Blanda samman den med mandeln och toppa puddingarna med detta
Servera puddingarna med lättvispad grädde och eventuell karamellsås. Karamellsås tillvägagångssätt. Dessa små brödpuddingar är en av mina dessertfavoriter