Smält sockret i en panna till en ljusbrun karamell. Tunna chokladflarn med crisp. Hacka nötterna, eller mixa dem i en matberedare, till ett kross av nötter och karamell
Äppelflarn. Skär flarnen i halvor och servera med ingefärskräm och rostade pumpakärnor. Baka flarnen i mitten av ugnen ca 15 min tills de fått fin färg
Halvfrusen hallonfromage serverat på ett karamell och salmiakpulver, hallon fyllda med en ganache på vitchoklad och hallon, sönderbrutna macarons (trasiga och misslyckade) smaksatta med passionsfrukt samt ett tunt knäckflarn
karameller. Flarn. Stryk ut tunna flarn på ett bakpapper. Stjälp upp på ett fat och servera med flarn och eventuellt krossad Turkisk peppar och en grillad marshmallows
* Purjolökstarte med löjrom* Kalvfilé med svartvinbärssky och rostade gräddiga rotfrukter* Äppelflarn med ingefärsgräddeLÖJROM - HUSMORS NYÅRSFAVORITViktors nyårsmeny faller mig i smaken av några olika skäl
Till rispuddingen har jag valt att servera en vaniljglass frapperad med nougat och några karamelliserade äppelbitar med en liten bit riven vit choklad Bon bon
Koka socker, glykos och smör på svag värme till en karamell som är gyllenbrun, det tar lite tid. det bästa är att göra flarnen samma dag som de ska serveras så att de är krispiga och fina