Kantarellstuvning på macka recept

Varma mackor med kantarellstuvning

Varma mackor med kantarellstuvning

Då var Karin tillbaka efter ett gäng veckors välförtjänt semester och några veckor ett nytt jobb som tagit en hel del tid
Varma mackor med kantarellstuvning

Varma mackor med kantarellstuvning

Glutenfria rostmackor (De bilden kommer från Semper. Vi fick ihop precis lagom till fyra varma mackor med kantarellstuvning
Varma mackor med kantarellstuvning

Varma mackor med kantarellstuvning

Lägg stuvningen bröden och med tomat och västerbottensost. Jag har fått kantareller av min bloggkompis Erica så det fick bli en smarrig kantarellstuvning av dem
Kantarellstuvning

Kantarellstuvning

Tillsätt resten av smöret, mjölet och grädden och låt koka till önskad tjocklek stuvning. Plocka svampen
Varma mackor med olika fyllning

Varma mackor med olika fyllning

Kantarellstuvning. Bred smör och dijonsenap formbröden. Kantarellstuvning. Lägg skinkan. Skiva tomaten och lägg en skiva vart bröd
Dubbel kantarelltoast

Dubbel kantarelltoast

Lägg en brödskiva en tallrik/assiett, lägg kantarellstuvning. Lägg en andra brödskiva över och toppa toasten med kantarellstuvning
Kantarelltoast med renost och västerbottensost

Kantarelltoast med renost och västerbottensost

Då passar kantarellstuvningen till två. Bred renost mackan. Fick som sagt portionspåsar med förvällda kantareller av min bloggkompis som driver Ericas meny (länk nedan till höger)
Skogens guld...

Skogens guld...

Det finns inte mycket som slår smörstekta kantareller eller varför inte kantarellstuvning en varm macka
Mystorsdag

Mystorsdag

Vi har busat och lekt, ätit goda varma mackor med kantarellstuvning och skinka/ost/ananas. Ikväll har vi haft min lillebror besök
Förkylning & Thaimassage

Förkylning & Thaimassage

Nu vill jag leva kantarellstuvning resten av mitt liv. Fått en ny besatthet - kantarellstuvning. macka
Kantarellstuvning

Kantarellstuvning

Kantarellen är helt klart en av mina favoriter och jag kan lätt bli lite snål men det jag har hemma men det är samtidigt vädligt mysigt att gå ut i skogen hösten och plocka
Kantarelltoast

Kantarelltoast

Jag gjorde dem lantbröd, men du kan använda vilket bröd du vill. Fördela kantarellstuvningen 4 stora skivor lantbröd och gratinera sedan i ugnen 200 grader tills de har fått fin färg
Stockholmstips

Stockholmstips

Den med kantarellstuvning rekommenderas varmt. Ni får ha överseende med vissa glapp i uppdateringarna här samt att det blivit en hel del mobilkamerabilder sista tiden