Kantarellsoppa vitt vin recept

Krämig kantarellsoppa med smak av citron

Krämig kantarellsoppa med smak av citron

Krämig kantarellsoppa med frisk smak av citron. 2 dl vittvin. 2 dl vittvin. Mamman i den här bloggen har svårt att hålla sig från skogen i dessa tider
Gräddig kantarellsoppa

Gräddig kantarellsoppa

Rör i mjölet och häll på vinet, låt koka 2 min. 1 dl torrt vittvin. Ansa och skär svampen i mindre bitar
Kantarellsoppa

Kantarellsoppa

4 2 l kantareller (2 l motsvarar ca 600 g) 3 schalottenlökar 2 msk smör eller margarin 3 dl vittvin 5 dl vispgrädde 1 l kycklingbuljong (vatten och buljongtärning eller fond) 1 dl hackad persilja salt och peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Kantarellsoppa med parmesanchips och knaprig bacon | Recept från Köket.se

Kantarellsoppa med parmesanchips och knaprig bacon | Recept från Köket.se

Lägg i buljongtärningarna, häll i vinet och det kokande vattnet. Kantarellsoppa. Kantarellsoppa. 3 dl vittvin. 300 g kantareller 2 schalottenlökar 1 klyfta vitlök 1 tsk salt 1 krm peppar 0,33 dl vetemjöl 2 tärningar kycklingbuljong 3 dl vittvin 8 dl kokande vatten 3 dl grädde
Kantarellsoppa

Kantarellsoppa

1 liter färska kantareller, ca 500 g1 gul lök3 msk smör2 msk vetemjöl1 dl torrt vittvin7 dl vatten1½ msk kantarellfond2 dl vispgrädde½ tsk salt1–2 krm svartpeppar. Rör i mjölet och häll på vinet, låt koka 2 min. 1 dl torrt vittvin
Kantarellsoppa

Kantarellsoppa

Rör i mjölet och häll på vinet, låt koka 2 min. 1 dl torrt vittvin. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 liter färska kantareller 1 gul lök 3 msk Arla® Svenskt Smör ekologiskt 2 msk vetemjöl 1 dl torrt vittvin 7 dl vatten 1½ msk kantarellfond 2 dl Arla® ekologisk vispgrädde ½ tsk salt 2 krm svartpeppar
Kantarellsoppa med ädelost

Kantarellsoppa med ädelost

1/2 dl vittvin. 1/2 dl vittvin. Ingredienser. 1 liter kantareller. 2 msk smör. 1 gul lök. 1 vitlöksklyfta. 1 svampbuljongtärning
Kantarellsoppa

Kantarellsoppa

Fick tips om ett vittvin från Kalifornien som heter Gnarly Head som skulle passa till. Häll på vinet och låt det koka in
Kantarellsoppa

Kantarellsoppa

Rör i mjölet och häll på vinet, låt koka 2 min. 1 dl torrt vittvin. Ansa och skär svampen i mindre bitar
Kantarellsoppa....

Kantarellsoppa....

Tillsätt vinet. Så kvällen till ära invigde jag dem med kantarellsoppa, som förrätt innan vi gick loss på det underbara lammet som också införskaffades i saluhallen på Tovedals
Kantarellsoppa

Kantarellsoppa

Tillsätt grädde och vin och låt koka upp, Smaka av med salt och peppar samt vin för att få fram rätt syra
Kantarellsoppa!

Kantarellsoppa!

(Spanska kronprinsen hade mousserande vin från denna vingård vid sitt bröllop då Peralada vunnit en tävling för mousserande viner inför kronprinsbröllopet)Eftersom vi nu officiellt har kommit fram till den första höstmånaden, september, tyckte vi att det kunde vara lagom med ett hösttema för de rätter vi valt ut till kvällen

Kantarellsoppa – gräsänkemat

Kanske också är trevligt juförsig Jag tycker numera det är svintråkigt att vara hemma själv, dessutom lite läskigt