Kantarellpaj västerbottenost recept

Kantarellpaj med västerbottenost

Kantarellpaj med västerbottenost

150 g riven västerbottenost. 150 g riven västerbottenost. Pajdegen. 3 dl vetemjöl. 125 g kylskåpskallt smör. 2 msk kallt vatten
Kantarellpaj med Västerbottenost

Kantarellpaj med Västerbottenost

Idag bjuder jag på en riktigt god kantarellpaj toppad med smakrik Västerbottenost. Tryck ut degen i en pajform, nagga med en gaffel och strö över lite riven Västerbottenost
Kantarellpaj med bacon

Kantarellpaj med bacon

3 dl riven västerbottenost. 3 dl riven västerbottenost. Bacon och svamp passar väldigt bra ihop. Så en paj med kantareller och bacon blir jättegod
Kantarellpaj

Kantarellpaj

175 gr riven västerbottenost eller stark svecia. 175 gr riven västerbottenost eller stark svecia. Vi plockar en hel del svamp, både Karl-Johan och vanliga kantareller

Kantarellpaj

Nu hade jag ingen Västerbottenost hemma så det är ju helgerån att ens kalla pajen för Västerbottenpaj längre så därför blev det kort och gott en kantarell- // skinkpaj i stället
Glutenfri kantarellpaj

Glutenfri kantarellpaj

Vispa ihop ägg, crème fraiche, grädde, västerbottenost, salt, svartpeppar och vitpeppar. 2,5 dl bovetemjöl
Kantarellpaj med ädelost

Kantarellpaj med ädelost

5 dl västerbottenost, riven. Gör så här. Pajskal. Dela smöret i bitar och lägg det tillsammans med mjölet i en skål
Kantarellpaj á la Nettan

Kantarellpaj á la Nettan

150 g västerbottenost. Ugn 225°. Kör degen i matberedaren. Smörj en pajforn. Klä pajformen med degen. Nagga degen med en gaffel i botten
Kantarellpaj

Kantarellpaj

100 g västerbottenost. Riv till sist över västerbottenosten och grädda mitt i ugnen på 200 grader i 10-15 minuter. 100 g västerbottenost
Mimmis kantarellpaj

Mimmis kantarellpaj

150 g riven västerbottenost. Pajskal. Sätt ugnen på 200°. Blanda samman alla ingredienser till en deg. Tryck ut i en pajform och förgrädda i ca 10 minuter
Västerbotten- och kantarellpaj

Västerbotten- och kantarellpaj

Just i den här pajen när man har så goda smaker som västerbottenost och gula kantareller så vill man att dom smakerna ska komma fram
Kräftor & godaste kantarellpajen

Kräftor & godaste kantarellpajen

Alltså, augusti, kräftor, räkor, vänner och en riktigt smarrig kantarellpaj som tillbehör. Här kommer receptet på kantarellpajen som vi åt till