4 dl färska gula kantareller. 14 dl färska gula kantareller 2 msk smör salt och malen vitpepparRensa kantarellerna noga, borsta dem och skär större svampar i mindre bitar
Innan serveringen steks kantarellerna i smör och finstrimlad persilja tillsätts. Strö de smörstekta kantarellerna ovanpå och garnera med färsk timjan, flingsalt och några varv från svartpepparkvarnen
Stek de i smör tillsammans med kryddorna och lägg sedan över de i en gryta. Låt allt puttra ihop en stund, smaka av om det behövs mer kryddor och servera
Fortsätt med ett lager potatis, kryddor, fetaost och avsluta med ett lager potatis överst. Stek kantarellerna i torr stekpanna tills vätskan försvunnit
trattkantareller eller champinjoner). 300 g färsk svamp (kantareller. Sätt ugnen på 225 grader. Blanda samman alla ingredienser till pajdegen och knåda sedan samman allt ordentligt på ett bakbord så att det blir en jämn och fin deg