Fyllningen är krämig och mjuk, vilket får macaronera att hålla sig goda några dagar längre än tex macaroner med chokladganachefyllning (de blir lite hårda […]
Fyllningen är krämig och mjuk, vilket får macaronera att hålla sig goda några dagar längre än tex macaroner med chokladganachefyllning (de blir lite hårda efter fyra-fem dagar)
Äpple blandat med kanel och ingefära i en paj med ett täcke av maräng. Fyllning. Recept och bild kommer från Sockertrollets blogg Besök den - hon har många goda recept på cupcakes, macarons mm
Koka upp grädden med kanel, och ställ av värmen och tillsätt chokladen. En sak jag gillar med dessa är att smaken sitter i själva kakan, och inte bara i fyllningen
Recept och bild kommer från Sockertrollets blogg Besök den - hon har många goda recept på cupcakes, macarons mm Äpple blandat med kanel och ingefära i en paj med ett täcke av maräng
Häll över i en bunke och blanda med florsocker, vaniljsocker, kanel och äggulan. I ett gammalt nummer av Allt om Mat hittade jag receptet på de här nötkakorna med chokladfyllning
Till fyllningen finhackas den vita chokladen och grädde samt lingonsylt värms i en liten kastrull. Kanel och lingon är verkligen vinter i ett litet nötskal så smakerna var ganska givna