Jag fick lära mig hur man gör Amendoim dos, som är brasilianska kanderade jordnötter. Till frukost morgonen därpå dukas det upp amerikanska blåbärspannkakor, scrambled eggs och bacon
Här har jag gjort en dessert med fräscha grönsaksmaker samt kanderadbacon, crème fraiche och dill. Lägg ut baconen på ett bakplåtspapper och pensla båda sidorna med sirapen
Här har jag gjort en dessert med fräscha grönsaksmaker samt kanderadbacon, crème fraiche och dill. Lägg ut baconen på ett bakplåtspapper och pensla båda sidorna med sirapen
Här har jag gjort en dessert med fräscha grönsaksmaker samt kanderadbacon, crème fraiche och dill. Lägg ut baconen på ett bakplåtspapper och pensla båda sidorna med sirapen
som alltså va fyllt harlår lindat med bacon, rödvinsås och kanderade rotfrukter och brysselkol. rulla ut hälften av baconen på en tallrik, lägg på harlåret och klicka på en bit av fyllningen