En tomatbaserad sås är kanskeinte det första man tänker på tillsill. Har minnet kvar av tidigare års stekt färsk makrill och haj, de båda fiskarnakan ha en väldigt genomträngande doft
I så fall kanman väl bara sälja kryddpastorna separat och sen komplettera med valfri gräddprodukt, men i och med att det är Arla som står bakom dem så är de ju mest intresserade av att sälja merjeriproduken, inte några kryddpastor…
Om du inte har resterna liggandekan du göra den här pannan med färsk lax som du skär i små kuber eller med rökt lax, fast var då försiktig med sojan så det inteblir för salt
Nu ska ni få tips på de bästa fisktacosman bara kan tänka sig. Det kanske ser ut som om det är massa jobb för att få till dem, men det är för att det är flera olikatillbehör
) att laken är liteknepig och skrämmande för att man måste flå och filera den, but do not fear, du kan be dinfiskförsäljare göra det för dig, det gjorde jag också
OM vi hade varit sådana som grillade ofta (och om min sambo hade ätitpotatis och vitlök…) är jag säker på att den här potatissalladen som jag hittade på i maj (bloggen har haft ett långt sommarlov som ni har märkt) hade varit en storfavorit hela sommarsäsongen som tillbehörtillgrillat kött, fisk, halloumi, vegoburgare och annat gott mankanhitta på
Det finns stort bortfall iproduktionsleden (frukter och grönsaker som slängs om de inte ser perfekta ut, djur som dör på bondgårdar, fisk som dödas utan att ätas osv), mycket slängs på grund av konstiga bästföredatum i affärerna, men väldigt mycket beror faktiskt på saker som du och jag kan påverka
Det är fyra miltillArromanches på den normandiska nordkusten, fyra miltillAgon-Coutainvillei väster – just där Atlanten börjar och det bara är några små engelska kanalöarinnan havet sträcker ut mot Nordamerika