Kan man koka fryst kyckling recept

1 Spara
Äntligen Fredag och Då Ska Man Äta Kyckling!

Äntligen Fredag och Då Ska Man Äta Kyckling!

Eftersom jag aldrig kan låta bli skaldjur och keso var jag ju givetvis tvungen att blanda ner lite räkor i salladen och ha lite keso vid sidan om fast jag egentligen bara hade tänkt ha kycklingen och tomatsåsen från början
57 Spara
Italiensk kyckling

Italiensk kyckling

Om du använder fryst spenat, krama ur vätskan ur spenaten. Varför betala extra för vatten, det är det enda som skiljer pastan från den torra och du kan aldrig få den "al dente" som vi föredrar
21 Spara
Honungsgrillad kalkon/kyckling med äpple

Honungsgrillad kalkon/kyckling med äpple

kan man även servera ris eller potatis till. Blanda honung, nejlika, kummin, ingefära, kanel och timjan och bred detta på filéerna
11 Spara
Kyckling med chili och curry, couscous och avokadoröra

Kyckling med chili och curry, couscous och avokadoröra

Att äta kycklingen varm är däremot jättegott och vill man göra det så kan man ta med den i en separat låda som den får värmas i
9 Spara
Kyckling i spenat & vitvinssås

Kyckling i spenat & vitvinssås

Jag läser alltid innehållsförteckningen på osäkra produkter för att hitta den bästa eller den med minst tillsatser i, det blir allt viktigare då man inte kan lita på tillverkare och myndigheter
6 Spara
Kyckling i marinad och basilikarisotto! En klar favorit!

Kyckling i marinad och basilikarisotto! En klar favorit!

Det är dags att packa dagisväskan för lillgrabben och själv börja fundera på kommande vecka. Man är ju inte världens smidigaste heller för den delen Vad det gäller mat, skulle jag nog kunna leva på mackor dygnet runt
3 Spara
Asiatisk kyckling med curry

Asiatisk kyckling med curry

Om man hade råd stoppade man i grönsaker som paprika, morötter, potatis etc. Redningen slås över kycklingbitarna, rör och koka upp igen
2 Spara
Kyckling i lergryta med beluga linser och svampsås

Kyckling i lergryta med beluga linser och svampsås

Ekologisk och KRAV-märkt kyckling kan vara både svårt att få tag i och dyrt så jag brukar passa på att köpa några stycken när de är på extrapris och ha i frysen
2 Spara
Kyckling med citrongräs och chili - Vietnam revisited.

Kyckling med citrongräs och chili - Vietnam revisited.

Vad gäller dryck så kan det inte hjälpas att det blir fulöl även idag. Bäst blir det om man förbereder det hela dagen innan man ska äta
1 Spara
Apelsinmarinerad kyckling med couscous, svarta bönor och friterad banan

Apelsinmarinerad kyckling med couscous, svarta bönor och friterad banan

Om inte så kanske ni kan börja, för de är ju helt underbara. Couscousen fick brynas en kort stund tillsammans med lök och paprika och sedan fick den stå och dra i kycklingbuljong
22 Spara
Jambalaya med kyckling och chorizo - typ mustig rispytt

Jambalaya med kyckling och chorizo - typ mustig rispytt

Det är en nära kusin till den spanska paellan och man kan göra det som långkok, beroende på ingredienserna, eller som en snabbare variant där det är klart när riset har kokat färdigt och nästan all vätska har sugits upp
9 Spara
Pastagratäng med kyckling, spenat och ricotta

Pastagratäng med kyckling, spenat och ricotta

Många favoritsmaker i en maträtt som man kan förbereda innan gästerna kommer för att sen göra klart i ugnen medan man äter förrätt
6 Spara
Bulgurröra i filopaket med kyckling och mandusås

Bulgurröra i filopaket med kyckling och mandusås

Koka bulgur efter anvisningarna på paketet i grönsaksbuljong samt kanelstång och nejlikor. Krydda med spiskummin, kardemumma, kanel och apelsinsaft, olivolja, färsk mynta och lägg i de rostade hasselnötterna
3 Spara
GUL POTATISSALLAD OCH KYCKLING MED SMAKRIKT TÄCKE

GUL POTATISSALLAD OCH KYCKLING MED SMAKRIKT TÄCKE

Man kan givetvis ha vilket kött man vill, grillat är ju perfekt. Halvera tomaterna och tärna paprikan. En annorlunda och mycket god sallad med potatis, mango, tomat, sparris, salladslök och mozzarellaost
1 Spara
Limepasta med kyckling och kall yoghurtsås

Limepasta med kyckling och kall yoghurtsås

Koka pastan. Stek i mitten av ugnen i ca 25-30 minuter (beror lite på vad man har för form, jag använder en i glas). 4 st kycklingfiléer. 2 msk fryst eller färsk hackad persilja