Gratinerade kammusslor med sancerrevin. Tillsätt vin, vinäger, kycklingfond, örter och salt. Det fick bli min färdigfavorit - kammusslor med Sancerrevin från Picard
Är just nu helt kär i kammusslor på grillen och ostron. Har inget recept i huvudet men gillar att köra med karré, späck, vittvin, vitlök, örter, kryddor, chipotle mm
Getostklubba med torkad rödbeta & bipollen serveras med rödbets- & portvinssirap. Brioche med picklade kantareller glaserad med oxmärg under rökt bacon “jelly“Melon, basilka & långpeppar “slush“ med coppa & balsamvinäger“Guld, tryffel & kål“ brynt vitkålsconsommé med späda blad av vitkål, tryffelgéle i guld med gräslöksblomma & gräslök
Lätt hjärtmusslorna i en bunke med vatten så att eventuell sand försvinner. Tillsätt blåmusslorna samt 1 dl vittvin. 1 nät hjärtmusslor eller kammusslor. 1 dl torrt vittvin
Tillsätt kammusslor, räkor och musslor och koka upp. Smält smör i en kastrull och fräs chalottenlök mjuk utan att bryna, blanda ned mjölet och fräs ytterligare några minuter, späd med vinet