Är just nu helt kär i kammusslor på grillen och ostron. Rökta musslor med grillad citronvinägrette till förrätt, en flank med koriander, chilli, vitlök och grillad mango och rökt tomat sallad till varmrätt och så avsluta med rökt brie med stjärnanis, honung och grillade fikon
Vi valde båda tonfisktartar samt lättstekt kammussla till förrätt. Och dagarna de bara rusar iväg. Jag blir lika förvånad varje gång jag går in på min blogg och ser att det har gått hur många dagar som helst sedan min senaste uppdatering
Kammusslor med sparris och dragonmajonäs. Det här är främst tänkt som en förrätt men går även att njuta som huvudrätt med blandsallad och baguette till
Till förrätt hade jag kört blåmusslor eller kammusslor, En entrecote med potatisbakelser och en grekisksallad till huvudrätt och till efterrätt hade jag gjort en klassisk gino på grillen
Vi börjar med förrätten. Gör denna förrätt och njut. 6 st kammusslor. 2 port 6 st kammusslor. Tänkte bjuda och inspirerar på något riktigt gott som vi avnjöt på förra årets sista dag
Pilgrimsmusslor eller kammusslor är lite speciella i sin smak och konsistens. I den här förrätten får de lena, nötiga pilgrimsmusslorna en perfekt blandning av sötma från sötpotatispurén, pikant hetta och rökighet från chorizon och lite fin syra från kaprisvinegretten