Grillade kamben är så galet gott om man får till den rätta kryddan med saltlag och glaze. Rör ihop saltlagen med vatten, salt, socker och kryddor och lägg ner kambenen i lagen
Börja sedan pensla kambenenmedglazen men vänta till kambenen är klara. När bubblorna blir större och den får en simmig konsistens är glazen klar och får vila
Fantastiskt möra och goda kamben, och en hemmagjord glazé med sting. Revbenen kan med fördel kokas i förväg för att ligga på lut i kylen inför grillningen
Ta ur kambenen ur folien, lägg nu tillbaka på grillen och pensla medglazen. Kan ju givetvis också bero på kvalitet eller för lite/lång tid på grillen men jag blev i alla fall jättenöjd med resultatet och den där glazen, den är så j-vla god
När vi kom hem från bonden laddade jag min Crock-Pot medkamben. Igår blev det en tripp till vår lokala bonde här i Lindome, Gödebergs, för att fylla på frysen igen med lite kött
Glejsa gärna många gånger under grillningen, så att du får lager på lager medglaze. Koka ett kilo färskpotatis, låt dem kallna och skiva sedan i en bunke tillsammans med en finhackad gul lök
Sedan penslade jag med min goda glaze som du hittar HÄR. Grillade också sparris och majskolvar och tillsammans med kycklingen, kambenen, sötpotatisen och basilikamajonäsen blev detta en supergod grilltallrik