Ställ kallt några timmar. Köttet kan förberedas i god tid, och genom att marinera det över natten, steka det långsamt i ugnen och sedan droppa på ytterligare en marinad blir det otroligt saftigt och mört
Lägg kött och marinad i dubbla plastpåsar och låt marinera över natten. Ta upp och torka av köttet. Bryn köttet i olivolja och lägg sedan filén i en ugnsform
Låt köttet stå och dra tills det blir kallt, eller över natten. Om man har köttet varmt, när man häller marinaden över, drar det till sig smaken mycket bättre
Slå av vattnet och fyll kastrullen med kallt vatten. Lyft upp hela ryggbenet från laxen när ena sidan är slut, så följer alla ben med och det är enkelt att äta fiskköttet på den andra sidan
Häll bort vattnet och fyll på med kallt. Lika viktigt är det för mig idag att ha ett stort inslag av grönsaker i min mat, LCHF är definitivt inte bara kött och smör i mitt kök
De tycker också att det är ganska onödigt med kalltkött. Nåväl det är ju kul med köttbullar också. Mmm, den här lördagen blev det riktigt gott, nämligen, marinerad rostbiff med balsamico, honung och kapris och till det en rotfruktsgratäng
Blanda och ställ kallttills du ska servera salladen. Men nu, när jag alltid använde termometer till både fisk, fågel och kött, blir det riktigt saftigt och fint
Ställ kallttill servering. Ställ kallt. Tag upp köttet ur marinaden och torka av. Idag bjuder jag på förslag på vad man kan bjuda på till studentmottagningen
Fördela vitlök, fänkål och rosmarin på köttet och rulla till en fast rulle. Kvällen innan förberedda jag en porchetta, italienskt fyllt fläskkött som lagats i låg temperatur