De här godsakerna äts med fördel lite ljumma men de går även att äta kalla. Servera rykande varma direkt eller låt stå en stund och servera ljumma (rekommenderas) eller kalla
Krustader (även kallad tartelette) "Krustader är små skålformade, friterade bakverk av smör- el. Mammas champinjonkrustader som gräddas i ugn är bland det godaste jag vet
Goda ljumma eller kalla. I lördags när vi hade vinprovningen hemma hade jag gjort en kall buffé eftersom vi skulle sitta ute i glashuset och var åtta personer
Oavsett vad du kallar det så är det lätt att göra och väldigt gott. Tian istället för grönsakslåda låter ju mycket tjusigare, à la Provence, Medelhavet typ
Blanda den kalla pastan med crème fraiche och gräddfil. En riktigt god pastasallad att lägga på minnet inför sommarens picknickar, bufféer och grillkvällar
En i särklass bästa kalla pajer jag ätit. Suuper gott så detta måste ni testa. Passar perfekt en het sommardag med ett glas vitt, som del i en buffé eller som förrätt
När timmarna gått tar du ut steken och lägger den i den kalla lagen. Lägg ner det varma köttet i den kalla lagen och ställ i kylskåp över natten, ca 10 – 12 timmar