Till detta blev det en kallsås och sötpotatispommes. Kall vitlök- & citronsås. Blanda samman alla ingredienser till marinaden och lägg ner kycklingfiléer, delade i två
Goddagens på er, Kallt värre idag. Ni verkar ju tokgilla de asiatiska recept jag publicerar just nu så varför inte dra till med ännu ett, kycklingspett med jordnötssås
Utöver detta på bilderna serverades saltrostade fröer, en kall vitlöks sås och en kall chili sås. Detta görs dels genom att vispa in luft i smöret, dels genom att tillsätta klickar med kallare smör
någon god kallsås samt sallad. ) man kan ha precis vilken marinad/kryddor man vill och tycker om till kycklingen, men här kommer ungefär vad jag slängde i min marinad
En kall Yellow Submarine från Backyard Brew. Lohmanders lanserar ny serie premium-såser, Rotisserie By Lohmanders som är komponerade för att passa till kyckling
) Till middag idag blev det en relativt enkel men väldigt god vardagsrätt, snabbmarinerade kycklingspett med en kallmangosås och vildrisblandning, gott och uppskattat av både barn och vuxna
Lägg salladsblandningen i plastpåse och förvara kallt minst en timme innan den skall ätas. Vänd och pensla spetten med såsentills de fått en fin färg och ser lite kladdiga ut
Såsen blev i min smak lite för stark, men det är bara att minska på currypastan tills nästa gång. Hetta upp en stekpanna med smör och stek kycklingspetten, salta lite, på medelvärme tills de blir genomstekta