Panerad fisk medkokt potatis, ärtor och denna goda sås. Servera såsenkylskåpskall, så börja med att göra den och ställ in den i kylen medan det andra går klart
Servera fisken med den kallasåsen, kokt potatis, en grönsallad och en citronklyfta. Dubbelpanera fisken i mjöl, ägg och pankoströbröd (eller vanligt ströbröd)
hollandaisesås. Läggkoktkallt blomkålsris i handduk och vrid bort så mycket vätska som går, blanda med övriga ingredienser och bred ut till en pizzabotten på bakplåtspapper
Servera den kokta torsken medäggsåsen och förslagsvis kokt eller pressad potatis. När fisken är färdigkokt tar man försiktigt upp filéerna/bitarna ur kastrullen och sparar buljongen från kokningen för att använda till äggsåsen
Servera den kokta torsken medäggsåsen och förslagsvis kokt eller pressad potatis. När fisken är färdigkokt tar man försiktigt upp filéerna/bitarna ur kastrullen och sparar buljongen från kokningen för att använda till äggsåsen