Tillsatt olja, vinäger och kallgrönsaksbuljong. Låt stå kallt fram till servering. Lägg grönsaker och spenat i matberedaren med kniven monterad och kör till en slät massa
Innan du börjar, tänk på att detta är en soppa som ska serveras iskall. Vid just det här tillfället fick jag ett receptkort från Sara med hennes favoritrecept på Gazpacho
Ta sedan upp med hålslev och lägg i en sil, skölj med kallt vatten och pressa sedan ut vätskan. Den här grönagazpachon får framförallt sin intensiva färg från spenat, men jag har även i koriander, gurka och lime
Kallgazpacho kan jag leva på varma sommardagar. Dessutom fick jag tipset för flera år sedan att steka grönsakerna (utom gurkan) innan och sedan mixa ihop dem med tomatjuicen
Det är så perfekt att ha en kanna färdig kallgazpacho i kylen. Gazpacho, så enkelt och så gott. Här är ett recept på en jättegod gazpacho med selleri i bland annat
Ställ polentan åt sidan och låt den kallna. koka den enligt anvisningarna på paketet (minus eventuellt salt) med grönsaksbuljongtärningen och örtkryddorna
Det är bara att hälla upp soppan i dricksglas och låta den bli riktigt kylskåskall före serveringen. Dessutom kan soppan enkelt förvandlas till en ärtgrön, svalkande gazpacho