Kall fruktpaj recept

Fruktpaj

Fruktpaj

1-2 msk kallt vatten. Börja med att göra degen. Lägg ingredienserna i en matberedare och kör till en deg
Passionsfrukttarte – söta små fruktpajer!

Passionsfrukttarte – söta små fruktpajer!

Häromkvällen satt och jag googlade hej vilt och sprang på små fruktpajer med mango och passion. 100 gram kallt smör. 1 msk kallt vatten. 100 gram kallt smör. 1 äggula 1 msk kallt vatten
Världens godaste äppelpaj – Glutenfri och vegansk

Världens godaste äppelpaj – Glutenfri och vegansk

Äppelpaj måste vara en av de bästa efterrätterna, ja alla bär och fruktpajer faktiskt. Låt stå ca 10 minuter och servera med kall vaniljsås. 10 minuter och servera med kall vaniljsås
Vaniljsås

Vaniljsås

Ta bort från plattan och vispa såsen kall. Den här varianten är magisk till alla sorters äppelkaka eller fruktpaj eller istället för vispgrädde till fruktsallad eller riktigt tung chokladkaka
Fruktig paj ..

Fruktig paj ..

God varm, god kall och går alldeles utmärkt att frysa in för oväntat besök. såsen kan serveras varm, ljummen eller kall
Aprikospaj

Aprikospaj

150 g kallt smör. 1 msk kallt vatten. Skär smöret i kuber. Hacka ihop smör, mjöl och socker till en smulig massa
Tropisk fruktpaj - mjölkfri

Tropisk fruktpaj - mjölkfri

Låt kallna. När fyllningen är kall fylls den i det färdiggräddade pajskalet. Ställ formen kallt ca 15 minuter före gräddningen
Tropisk fruktpaj

Tropisk fruktpaj

Ställ pajskalet kallt, gärna i frysen i 30 minuter. 1 msk iskallt vatten. Kör alla ingredienser till degen i matberedare

Tropisk fruktpaj

Ställ pajskalet kallt, gärna i frysen i 30 minuter. 1 msk iskallt vatten. Kör alla ingredienser till degen i matberedare
Vaniljkräm

Vaniljkräm

Häll över i en kall skål och förslut med plastfolie som du lägger direkt på krämen, för att förhindra kondens och skinn

Fruktpaj med knaprigt täcke

Servera pajen avsvalnad eller kall med vaniljglass eller lättvispad grädde. Ugn 225º. Fyllningen. Häll ananas med spad i en skål

Exotisk fruktpaj

Låt pajen kallna. 1-2 msk kallt vatten. Rosta kokosen i en torr och het stekpanna. Hacka ihop mjöl, kokos och smör till en smulig massa

Ulrikas goda fruktpaj

Låt stå kallt,. Blanda de torra ingredienserna, blanda i smöret. Tryck ut pajdegen i en form. Grädda i 200 grader, 20 – 25 minuter

Den godaste fruktpajen

Tumma ut degen i pajformen och ställ formen kallt en stund. Nyp ihop ingredienserna till pajdegen eller kör den en sekund i matberedare så att den precis bara hinner forma sig till en boll

Gömda persikor

Tumma ut degen i pajformen och ställ formen kallt en stund. Nyp ihop ingredienserna till pajdegen eller kör den en sekund i matberedare så att den precis bara hinner forma sig till en boll

Päronpaj med dinkelsmul och vaniljgrädde

Vispa grädden och servera pajen varm, ljummen eller kall med en gräddklick. Sätt ugnen på 200 grader. Skala och skär päronen i ganska små bitar

Citronsås

Blanda ut arrowroten i lite kallt vatten. Värm upp citronsaften och vattnet i en kasrull. Tillsätt socker och rör om tills det löst sig