Häromkvällen satt och jag googlade hej vilt och sprang på små fruktpajer med mango och passion. 100 gram kallt smör. 1 msk kallt vatten. 100 gram kallt smör. 1 äggula 1 msk kallt vatten
Äppelpaj måste vara en av de bästa efterrätterna, ja alla bär och fruktpajer faktiskt. Låt stå ca 10 minuter och servera med kall vaniljsås. 10 minuter och servera med kall vaniljsås
Ta bort från plattan och vispa såsen kall. Den här varianten är magisk till alla sorters äppelkaka eller fruktpaj eller istället för vispgrädde till fruktsallad eller riktigt tung chokladkaka
Tumma ut degen i pajformen och ställ formen kallt en stund. Nyp ihop ingredienserna till pajdegen eller kör den en sekund i matberedare så att den precis bara hinner forma sig till en boll
Tumma ut degen i pajformen och ställ formen kallt en stund. Nyp ihop ingredienserna till pajdegen eller kör den en sekund i matberedare så att den precis bara hinner forma sig till en boll