Ett tips på en god kall kyckling som görs kvällen innan den ska serveras, perfekt till buffébordet. På buffébordet till studenten fanns också fläskfilé, pastasallad och goda ostar
Buffé brukar de flesta hotell ha, eller samarbete med närliggande restauranger, och det är antningen något som ingår i resan eller något man bokar till hemifrån när man bokar resan
Fler tips på tillbehör som hade passat till just detta köttet hittar du i detta inlägget där vi bjöd på en buffé med kalla kycklingspett, dubbelmarinerad kotlett
Spola den hastigt under kallt vatten och låt rinna av. Igår var det påskmiddag hemma hos pappa tillsammans med mina syskon, så pappa och jag hjälptes åt att fixa påskbuffén
På mina buffébord finns det oftast marinerat kött eller kyckling som serveras kallt. När jag serverar kallt kött lägger jag det oftast på en salladsbädd - gott och snyggt
Det finns ju dessutom en uppsjö av olika varianter på just potatissallad, varm som kall, men denna, det här är den godaste hemmagjorda potatissalladen jag vet
Vill man så kan man dessutom blanda kokt, tärnad kall potatis i sin gubbaröra men tänk då på att den mättar lite extra så du inte lägger på alldeles för mycket på mackan