Kall buffé recept

Kall kyckling till buffén

Kall kyckling till buffén

Ett tips på en god kall kyckling som görs kvällen innan den ska serveras, perfekt till buffébordet. På buffébordet till studenten fanns också fläskfilé, pastasallad och goda ostar
Kall räkpaj

Kall räkpaj

Låt kallna. Häll fyllningen i det kalla pajskalet och garnera med gurkan först och sen räkor, citronskivor i "kvartar", kaviar och dillkvistar
Kall marinerad fläskfilé

Kall marinerad fläskfilé

Servera fläskfilén i tunna skivor på sommarbuffén. 10 bufféportioner. Smaka av med ytterligare salt, svartpeppar och olivolja 10 bufféportioner
Lchf Kall Kycklingfilé i Marinad

Lchf Kall Kycklingfilé i Marinad

Lite mer mat till buffén. Låt köttet stå och dra tills det blir kallt, eller över natten. Låt köttet stå och dra tills det blir kallt, eller över natten
Kall Laxpaj

Kall Laxpaj

Funkar även fint nu till nyår som en del av en buffé. 200 g varmröktlax i bitar (gravad el kallrökt funkar lika bra)
Krämig potatissallad till buffé

Krämig potatissallad till buffé

Låt stå kallt fram till servering. Den här stod på buffébordet och blev najs. Vi gjorde den dagen innan så den fick gosa ihop sig

Italiensk buffe

Serveras kall. Låt köttet kallna och skär i skivor. Serveras kallt. Skölj med kallt vatten. Serveras kall. Italiensk buffe
Kall gazpacho i värmen? Ja, tack!

Kall gazpacho i värmen? Ja, tack!

Gazpacho är läckert att servera i små glas med stjälkar av selleri som start på en middag på stående fot till drinken, som del av en buffé eller som förrätt
Kall kycklingpaj

Kall kycklingpaj

 Gjorde denna paj till buffén på min student, det var inte igår det, men minns iaf vilken lyckat buffé det blev
Buffé till makens företags after work

Buffé till makens företags after work

Utöver detta på bilderna serverades saltrostade fröer, en kall vitlöks sås och en kall chili sås. När det kallnat kan du lägga in det i kylen över natten
NORDISK BUFFE

NORDISK BUFFE

Pappa gav mej en bit älgstek och så spann jag vidare på det temat med sikrom, kallrökt lax, pepparrot, rotfrukter, västerbottensost, rödbetor, havtorn, hallon och choklad och en Nordisk buffé var född
GREKISK BUFFÉ DELUXE

GREKISK BUFFÉ DELUXE

Pajen kan serveras både varm och kall. Boken heter Buffé - Pajer, plock och en smak av Medelhavet och är skriven av Jennie Benjaminsson och Stina Patetsos