Tills dom börjar "poppa" och få en lätt brun färg. Häll över såsen och blanda väl. Kalla nudlar är en av mina favoriter, lite offseason såhär mitt i vintern
Skiva aubergine i 1cm tjocka skivor och lägg skivorna i en stor skål och täck med kallt vatten, häll lite salt och lite socker, låt vila i 10min. Stek aubergine skivorna på hög värme tills de blivit guld bruna på båda sidorna, ca 10min. Passar väl till turkiska köttbiffar kallade köfte, se mina andra recept 1 st aubergine , äggplanta stor
Kolasås. Penslar man pajskalet med lite kolasås blir pajen krispig och knäckig utanpå. Vill man ha ett mjukt pajskal kan man hoppa över den biten och hälla all sås i pajen
Tar du det från frysen, lägg det i en plastpåse i en skål med kallvatten så tinar köttet snabbare. När blandningen blir brun i färgen är det dags att steka köttet
Goddagens på er, Kallt värre idag. Ni verkar ju tokgilla de asiatiska recept jag publicerar just nu så varför inte dra till med ännu ett, kycklingspett med jordnötssås
Använd gärna ett mått av något slag för att få dem så jämnstora som möjligt och blöt händerna i kallt vatten när du rullar dem, det går lättare och så blir de lite finare
Utöver detta på bilderna serverades saltrostade fröer, en kall vitlöks sås och en kall chili sås. När det kallnat kan du lägga in det i kylen över natten
Stek brödet på båda sidor i lite smör i en stekpanna tills de blivit gyllenbruna. ) Till huvudrätten gjorde jag en rödvinssås som även den är en riktig jackpot, dessutom får man jättegoda vinkokta grönsaker på köpet när man gör denna sås