Jag har länge frågat efter styckningsdetaljer på samma sätt som man säljer kyckling. Lägg allt i en gryta och skölj ur skyn i stekpannan med lite vatten
Lägg bröstfiléen på en skärbräda, skär ett snitt på längden, vik ut och banka ut filén. Ta bort plastfolien och bryn filén runt om i en stekpanna med olivolja
Strimla grönsakerna fint, gärna på mandolin. Har du ingen wokpanna går det bra med en stor stekpanna. Hetta upp olja i woken, och woka först grönsakerna på hög värme några minuter under omrörning
På bilden har jag kalkonbröstfilé. Kycklingbröstfilé eller kalkonbröstfilé. Dela kyckling eller kalkonfile i mitten på långsidan (butterfly / fjärils filéa den)
Skölj i kallt vatten och dela sparrisen på längden. Bryn kalkonfilén i en stekpanna med smör. Skiva upp kalkonfilén och fördela på tallrikarna tillsammans med citronskivor
Bred ut grönsakerna på köttet i ett tunt lager. Hetta upp 1 msk smör i en stekpanna. Sätt ugnen på 175 grader. Häll på vermouth och hönsbuljong och sätt in i ugnen 30-40 minuter. 600 g kalkonbröstfilé
Slå på crème fraiche. Stek lök och bacon i en stekpanna. beroende på hur mycket tomatsmak du vill ha. Lägg tillbaka lök och bacon i stekpannan och krydda