Ställ kakani frysen en stund så att krämen stelnar. kakao. Dela chokladbottnen på mitten. Vaniljkräm. Nu gott folk ska ni få dreggla, detta hörrni är den godaste skapelsen jag någonsin satt tänderna i, tror jag gjort tre stycken redan å fler lär det bli
Kakan är härligtsaftigisig själv så det behövs egentligeningatillbehör, men till dem ifamiljen som gillarfluffiga krämer rörde jag ihop en gräddvaniljkräm, av lika delar vispad grädde och vaniljkräm, som jag sedan serverade tillkakan
Den söta, mjuka lillakaka som går att variera på otaliga sätt, det är alltid ett säkert kort. Klickailitevaniljkrämimitten av varje muffins, strö över blåbär och toppa med smuldeg
ska bjuda på kaka på jobbet. Paj och vaniljkrämi ett, perfekt när man ex. Eftersom man gör en kompott på rabarbern så funkar detta perfekt när man har rabarber i frysen
Och för mig är det inte en äppelkaka om den inte smakar kardemumma, så innan jag toppade vaniljkrämen med äpplena stekte jag dem i smör, mortlade kardemummakärnor, kanel, ingefära och muskotnöt
Kavla ut varje deg till en rektangulär kaka. Spritsa ut en klickvaniljkrämimitten på varje bulle. Vikihop rundlarna först på mitten och nyp sedan ihop kanterna för att forma "blomblad"
Dela sedan kakan på mitten så att du får två stycken, under och överdel. Ambrosiakakan har hamnat litei ropet men de som har sett kakorna som finnsibutiken och som är bakade för flera veckor sedan