Det var ett tag sedan som jag bakade småkakor men när jag hittade detta receptet kunde jag inte låta bli, det lät så gott och kakorna var ännu godare än jag trodde
När de svalnat var de sega och knapriga och fortfarande så goda, de är ju dessutom omöjliga att misslyckas med så baka dem om ni vill njuta av en god kaka
De ljusa lämnade jag bort kakaon och slängde ner lite M&M i, det krävdes 2 minuter extra på dem och jag antar det är för att kakaon inte var där eller så var det bara ugnen som gjorde det. 7 ½ dl vetemjöl. 4 msk kakao. 7 ½ dl vetemjöl. 4 msk kakao
Har ni sett receptet på enklaste kakan/flarnet som cirkulerar överallt nu. Man sätter Dumle (chokladöverdragen kola) på en plåt och gräddar i ugnen och vips har man en kaka istället för en godis
Blanda den ena biten med kakao. Schackrutor, hallongrottor (utan pappersform) och chokladsnittar. Lägg varje boll form och gör ett hål i varje med ett mjölat finger
Kakan ska vara krämigt lös i mitten, men stelnat i kanterna när den är klar. Sätt ugnen på 175°. Ta en form med avtagbara kanter och klä den med bakplåtspapper