Blanda mjöl och kakao och sikta ner i smörblandningen, blanda ihop till en deg. Låt kakorna svalna och förvara dom i en burk i kylen, då blir de extra knapriga
Ger lite extra sting till en klassisk kaka. Receptet på den finns här. Vi lyckades inte rulla smeten, kokade den antagligen lite för kort tid så istället skedade vi upp den i formar och dekorerade med nonstop
Då var det dags för ännu en småkaka. Då är kakor lösningen på ditt problem. Degen går snabbt att röra ihop, gäddningstiden är kort och kakorna svalnar snabbt så att du kan lägga dem i burkar och vips så är det klart
Plättlätt att göra, här kommer instruktioner för hur du gör din egen kakapåburk. På bilden ser ni en havrekaka med både vit och mjölkchoklad men smakkombinationerna går att variera
Dessa kakor fick jag i julklapp som en hemmagjord kakmix i en fin burk en jättemysig present helt enkelt så här kommer receptet så kan ni baka själva eller göra någon annan riktigt glad med en fin present
Skriv på ett fint kort ner ingredienserna som ska tillsättas och följande instruktion. Varva mjölblandning, nötter, havregryn, socker och nonstop i en väl rengjord burk med tättslutande lock
Bred över kakan och måtta så att en nonstop hamnar mitt på varje fyrkant. Kakorna kan frysas, men glasyren blir skadad och man lägger lager på lager av kakorna i samma burk