fetaost i olja med örter. Blanda rostad kokos och potatismjöl. Blanda med halverade cocktailtomater, hackade basilika, oliver och fetaost med olja och örter
Strö sist över potatismjölet och blanda till en deg. ½ dl potatismjöl. Forma till små platta kakor ca 5-6 cm i diameter och vänd i ströbröd, stek några i taget i hälften olja, hälften smör ca 3 min på varje sida. 3 msk rapsolja
- Strö lite flingsalt över hela kakan. - Tillsätt oljan och rör om. Mina innehåller linfrön, sesamfrön, solrosfrön, pumpakärnor utblandat med potatismjöl och maizena, därför räknas de även som helt glutenfria
kakao) och häll sen ner det i smörblandningen. Tillsätt oljan och vispa ihop. Blanda vaniljsocker, hjorthornssalt, potatismjöl och vetemjöl och rör ner det i blandningen
Jag har läst mycket om just mjöl gjort på teff (i Sverige har jag även sett det gå under namnet Jyttemjöl), som är mest känt för att användas till det etiopiska surdegstunnbrödet/pannkakan injera
Tillsätt en gnutta matolja (ingen olja som kan tillföra smak) för att få en rinnigare konsistens. 1 dl potatismjöl. Grädda i mitten på ugnen 10-12 minuter, de ska inte få mycket färg alls, bara kanterna på kakan ska bli gyllene. 1 dl potatismjöl