Rör ner jordnötterna och häl blandningen över nougaten. 11 msk kakao. 12 dl salta jordnötter. 1Smält smör och choklad till kladdkakan i en kastrull och ta sedan av från värmen. 1Vänd försiktigt ned kakao, vaniljsocker och mjöl. 1Häll smeten i brödformen och grädda kakan mitt i ugnen i 15-18 minuter. 1Gör nougatfluffet. Häll ut nougaten på den kalla kladdkakan och låt stelna i kylskåpet i cirka 10 minuter. 1Smält chokladen över vattenbad och ringla den sedan i ett fint mönster över kakan
Låt kakan svalna helt och bred sedan ut chokladkräm över kakan. a 18x25 cm och grädda kakan i 175°C i ca. 50 g ODENSE Mandelmassa Lyx hackade nötter, mandlar, jordnötter, brända mandlar, rostade hasselnötter eller krokant (från franska croquante, av croquer 'knapra', och är en typ av hård nougat
Häll nougaten på den kalla kladdkakan. NOUGATLAGER. salta jordnötter. Sent igår kväll gjorde jag i ordning denna supergoda bamsestora snickerskladdkakan, som jag hade med till några kompisar idag
Risnougat är ett utav de många recepten ur boken. Risnougat, till vänster på nedersta fatet. Hacka nougaten i mindre bitar och låt den smälta i smeten tillsammans med jordnötssmöret
Inspiration till topping kommer från SixSisterStuff och den är hämtad från Snickerschokladbiten - mjuk nougat tillsammans med kola, jordnötter och choklad