Kaka med smörkräm och blockchoklad recept

Biskvier med smörkräm

Bred på smörkrämen på biskvierna med hjälp av en kniv eller spatel, och ställ dem i frysen så de blir riktigt kalla
Chokladbiskvier i långpanna

Chokladbiskvier i långpanna

Blanda ner äggulor ochkakao. Bred ut den smälta chokladen över kakan. Riv mandelmassan och blanda med äggvitorna till en slät smet
Chokladbiskvier i långpanna

Chokladbiskvier i långpanna

Blanda ner äggulor ochkakao. Bred ut den smälta chokladen över kakan. Chokladbiskvier i långpanna med möjligheten att göra kakorna hur stora som helst- för att inte tala om att det är otroligt mycket enklare än att göra små- är något som tilltalar oss båda och som vi nyligen provat båda två
Chokladbiskvier med mald mandel

Chokladbiskvier med mald mandel

Blanda samman ingredienserna till smörkrämen på mandelkakorna. Smält blockchokladoch kokosfett i vattenbad
Bountykaka

Bountykaka

Smält blockchokladmed olja och bred på kakan. Smält smöret till smörkrämenoch rör ner resten av ingredienserna
Tessans stora chokladkaka

Tessans stora chokladkaka

Häll smeten i bakpappersklädd långpanna och jämna till med en slickepott. (Pröva med en provsticka om kakan är klar, inget ska fastna)
Nutellabiskvier

Nutellabiskvier

Bred på smörkrämen på undersidan av biskvierna med hjälp av en kniv, och ställ dem i frysen så de blir riktigt kalla
Biskvikaka i långpanna

Biskvikaka i långpanna

Vänd upp kakan på en bricka med bakplåtspapper på, låt kallna. Stryk på smörkrämenkakan ställ den sedan kallt
Bountykaka

Bountykaka

Ställ kakan kallt och skär sedan bitar med en het kniv . Smält smöret till smörkrämenoch rör ner resten av ingredienserna
Pepparkaksstubbe

Pepparkaksstubbe

Bred resten av smörkrämen över kakan. Bred fyllningen på kakanoch rulla ihop. Stjälp upp kakan på ett nytt, sockrat bakplåtspapper
Saffransbiskvier

Saffransbiskvier

Den vita chokladen ochsmörkrämen gifter sig riktigt bra med saffranssmaken. Släta till dem med en kniv när du tar ut dem igen för att smörkrämen ska bli så slät som möjligt
Hallonbiskvier

Hallonbiskvier

När hallonsaften svalnat, blandas de medsmörkrämen, och vispas ordentligt. Kommer definitivt att göra det igen både med hallonsmak och exprimentera med nya smaker
Drömgoda chokladbiskvier

Drömgoda chokladbiskvier

Tänk på att inte doppa hela kakan, utan doppa den delen medsmörkräm på. Smält chokladen med olja över vattenbad och doppa kakan i chokladen
Minibiskvier

Minibiskvier

Rör smör med florsocker,äggula,vaniljsocker ochkakao till en jämn kräm. blanda mandeln med sockret. Smörkräm