Dessa grahamskex är härligt knapriga och passar utmärkt att äta med smör och ost, eller brieost. Eftersom de bakas på riktigt smör så blir smaken prima, men hållbarheten går inte riktigt att jämföra med de kexpaket man kan köpa i matbutiken
Krossa digestivekexen fint. Dekorera gärna med smält choklad. Använd en form 20x20 och lägg ner ett bakplåtspapper och smöra den med smält smör. 3 ½ dl krossad digestivekex
Har aldrig tänkt på att det ju går att baka egna digestivekex och då så att de också är både gluten- och laktosfria, men det är faktiskt hur enkelt som helst med mixer
Blanda med rågsikt, vetemjöl, bikarbonat, salt och socker. Finns det ens bättre kex än digestivekex. Lägg ut kexen på plåtar med bakplåtspapper och nagga dem med en gaffel
Det är små digestivekex som jag på ovansidan brett på dulche de leche och sedan doppat undersidan i choklad och sedan hackat salta jordnötter och strött över
Låt smör, sirap och kakao smälta samman i en kastrull på medelstark värme. Blanda ner kexen i en bunke och rör ner kakaoblandningen tills allt är väl blandat
Bären kommer att sjunka till botten av kakan men stiger till ytan under gräddningen. Mixa kexen med socker, tillsätt smält smör och kör till en massa i matberedaren